Farming Africa geeft Gratis VIP-kaarten voor Expo Zambia

De Agritech Expo in Zambia is een business-to-business platform voor heel zuidelijk Afrika voor professionals in de landbouw. Van kleinschalige boeren tot grote commerciƫle ondernemingen. Dankzij een nauwe samenwerking kan Farming Africa gratis twee VIP-kaarten beschikbaar stellen.

Agritech Expo Chisamba, Zambia - Farming Africa heeft gratis VIP-kaartenWilt u zaken doen met de meest vooraanstaande leveranciers van de wereld binnen de agrarische sector? Kom naar het Gart Research Centre in Chisamba. De Agritech Expo vindt plaats van 16-18 april.

Gratis entree

Meer dan 10.000 agrarische professionals zullen de Expo bezoeken. Op zoek naar oplossingen, nieuwe technologieƫn en investeringsmogelijkheden binnen de agrarische sector. De landbouwbeurs trekt 130 exposanten, 16 proefvelden, 16 demovelden voor machines, een uitgebreide irrigatiezone en technische workshops verzorgd door USAID.
Toegang tot de expo is gratis, een VIP-kaart geeft u een extra warm welkom en gratis toegang tot de VIP-Commercial Farmers Day op 16 april. De grand opening voor 400 tot 700 regionale kopers, experts en commerciƫle boeren.
Op 17 en 18 april staat de Agritech Expo open voor alle landbouwprofessionals; de organisatie verwacht deze twee dagen 8.000 tot 11.000 mensen.

Doe mee!

Wilt u in aanmerking komen voor een VIP-pas? Stuur dan een bericht naar partnership@farmingafrica.net en leg uit waarom u de Agritech Expo wilt bezoeken en waarom u de VIP-kaarten nodig heeft. Farming Africa kiest de twee beste kandidaten.

Succes!

Ā© Marc van der Sterren | Farming Africa

Agritech Expo Zambia 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *