Info

Farming Africa Consultancy

Farming Africa Consultancy is de eerste stap voor uw bedrijf richting een opkomend continent. We leggen contacten, doen onderzoek en introduceren uw product of dienst op de Afrikaanse markt.
Onze expertise ligt voornamelijk in Oost-Afrika, maar dankzij ons netwerk kunnen we u ook meenemen naar key partners elders op het continent. Samen met onze lokale partners verzorgen we de promotie en introductie van uw product of dienst ter plaatse.
We bezoeken afnemers en presenteren uw bedrijf, product of dienst op toonaangevende Afrikaanse beurzen of evenementen.
Bovendien kunt u Farming Africa Consultancy betrekken bij het organiseren van uw event in Nederland. Van netwerkbijeenkomst of debat tot volledige handelsreis. Farming Africa Consultancy kent de landbouw, Farming Africa Consultancy kent Afrika.
Voor meer informatie neem contact op met consultancy@farmingafrica.net.

Farming Africa Media

Farming Africa Media volgt de landbouwontwikkelingen in Afrika. U leest hierover in de weblog op deze website. Maar Farming Africa Consultancy kan ook uw bedrijf of organisatie de mogelijkheid bieden voor exposure. Dit gaat verder dan een gewone advertentie. Farming Africa Media is immers ook oprecht benieuwd naar wat uw bedrijf in Afrika kan betekenen.
Berichtgeving in de weblog op FarmingAfrica.net daarmee ook tot de mogelijkheden, maar ook het schrijven van een persbericht en het versturen daarvan in verschillende talen naar een netwerk met meer dan 600 mailadressen.
De achtergronden en expertise van Farming Africa Media bieden mogelijkheden voor de meest uiteenlopende publicaties. Denk daarbij niet alleen aan een persbericht, maar ook aan het verspreiden van uw opinie, het publiceren van een jaarverslag, weblog, businessplan of projectvoorstel.
Voor meer informatie neem contact op met media@farmingafrica.net

Farming Africa is een initiatief van Marc van der Sterren. Journalist met landbouw als specialisatie en Afrika als passie. Hij heeft vooral kennis en contacten in Oost-Afrika. Voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie, twijfel niet en neem contact op.

visie Farming Africa
Lees het essay van Marc van der Sterren met de uitgebreide visie achter Farming Africa op Blendle

Visie

Volg FarmingAfrica.net. Want Afrika heeft de potentie om de graanschuur van de wereld te geworden. Ja, armoede is nog steeds wijdverspreid.
Minstens 80 procent van alle Afrikaanse boeren is met een perceel van maximaal 2 hectare kleinschalig. 70 procent is direct afhankelijk van de landbouw. Het overgrote deel is voor het dagelijks bestaan afhankelijk van een klein stukje land.
Het continent beschikt echter over 60% van alle braakliggende landbouwgrond. Bovendien kunnen kleinschalige boeren op hun eigen bedrijf de productie verdubbelen, soms zelfs verviervoudigen. Wat nodig is, is kennis voor kleinschalige boeren en toegang tot onafhankelijke informatie.

FarmingAfrica.net volgt de metamorfose van een continent in nood tot een werelddeel van overvloed. En waar dat kan, zal Farming Africa daar graag aan bijdragen.

Reporters Online

Ik publiceer op deze website journalistieke artikelen. Voor het deel ervan dat geen opbrengsten heeft uit publicatie elders vraag ik donaties via Reporters Online. Er is geen retourbeleid, aangezien er geen fysiek product wordt geleverd. Met een donatie steun je verdere publicatie van mijn journalistieke werk. Donaties kun je betalen met iDeal, PayPal en overboeking.

Handelsnaam: 
Farming Africa is een merknaam van:
Marc van der Sterren
De Brentjes 38
5984NX Koninglsust
Tel: 077-3077777
mail: farmingafricaAmarcvandersterren.nl
KvK: 14127549

Administratie en support van de betalingen op deze site worden verzorgd door:

Reporters Online B.V.
Leidseplein 23 2013 PZ Haarlem
support@reportersonline.nl
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01

Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via bovenstaand mailadres. Meer informatie over onze donaties en onze algemene voorwaarden:
https://reportersonline.nl/ro-information/algemene-voorwaarden-reporters-online/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *